Sunday, January 8, 2012

Nyom..Nyom..ZzzZzz...Zzzzz




Dah dekat 2 minggu dah tak ke gym..asal masuk winter je terus jadi pasif dan malas tahap gampang pun melanda..badan ni dah terasa bagaikan labu gergasi je..kalau ada pertandingan labu gergasi kat Dubai ni confirm boleh menang!! Makan makin selera, 24/7 nak mentedarah je..tido tosah citer la bangun kul 8 breakfast, tengok TV sampai kul 12 lepas tu sambung membuta balik ..bangun kul 5 petang…lapar, makan , belek belek internet sambil makan, lepas tu tengok TV , makan lagi , makan, makan dan makan lepas tu tidor!! dah macam beruang kutub pun ada gak!! Ini lah aktiviti saya dihujung minggu..nak keluar malas sebab sejuk!!

Pagi tadi masa nak shave tengok muka dah tembam macam kuih pau, jadi saya mengambil keputusan untuk tidak shave, biarlah bulu bulu dimuka ini meng-coverkan kegemukan yang melanda..nanti kalau clean shave lagi menampakan kegajahan saya..kan? seluar ni pun dah terasa keketatanya..kancing ni kalau boleh bersuara mesti dia cakap hidup dia tengah terseksa sekarang!! Tapi tak pe hari ini balik je dari kerja saya nak pergi gym leps tu saya nak lari atas treadmill tu selama mampu…kasi pecah lemak lemak ni biar saya kembali seksi seperti sedia kala!! Lepas tu baru confident beli baju kat Fred Perry supaya boleh mintak size XS..

Semoga di berikan kekuatan mental lepas office nanti untuk ke gym.. * eskrem Baskin Robin kat dalam peti ais yang beli semalam pun macam menariks je untuk exercise mulut * daymnnnn…..!!!

2 comments:

Karbon Kopie said...

musim sejuk pekena sup tulang adalah best. tapi apa kan daya. anak rantau.. mari gelak secara berjemaah.

Durio Zibethinus said...

nak gelak comel ke gelak shaiton!!?