Tuesday, July 21, 2009

Top 10 - Peoples in Malaysia Entertainment Industries That Really Irritate Me


Saya sebenarnya kalau boleh malas nak buat top 10 list ni, tapi apakan daya my "mind" keep on pushing me..and after all i have to be honest with my self and "you" guys ... and for those who doesn't like this top 10..hmmmm sue me!!!


10. Paul Moss (dude!! you want people to see you like Simon Cowell but your figure speech...suck!!)


09. All the entertainment Journalist for Mangga, URTV and some in BH, Utusan dan seangkatan denganya (Tolong lah i'm begging you guys kembangkan lah minda pembaca-pembaca Malaysa dengan tulisan anda yang berfaedah)


08. Halim Othman (he's really over doing, in everything he does..dude why don't you try keep it simple!! and what's up with the moustache? that's so 70's)


07. Profesor Razak Moheideen (where he got the Phd?)


06. Mawi (hmmm.. mamat ni nak kata best sangat nyanyian dia..biasa biasa aje saya tgk..tp kalu bercakap macam otai je..)


05. Shawn Bahrin (Ricky Martin Malaysia..LoL am still laughing till today, anyway whay happen to this guy? anyone?)


04. Pierre Andre ( Mata nak sayu..lafaz dialog macam nak tak nak..bro lu kalau nak berlakon..buat betul betul boleh tak?)


03. Azwan Hj Ali (Haiyo..this guy shouldn't exsist in our entertainment industry at the first place..amboi amboi Disaster)


02. Aie (ha!! kalau ada award untuk abang yang paling protective..for sure goes to this fella..mana ada CT i.t adalah mamat ni, pastu defensive walau pun soalan yang diajukan berbentuk soalan pasif)


01. Siti i.t (Poser, Imposter...cukup saya menyampah.."amik gambar saya tapi saya tak nak kena pegang, aduhai sampai bila bila saya akan ingat benda lucu ni. Akak, kalau tak nak kena pegang jadi Ustazah pra-sekolah la jangan jadi artist..Question, bukan suara seorang wanita itu part of the Aurat ke?)

2 comments:

Anonymous said...

salam... bro, nk komen skit... psl no 01 n 02... no 01: itu hak dia bergmbr xnk pegang. bro menyampah sbb x dpt pegang ek.. sian. itu hak dia.. if adik bro, buat statement cam dia xnk bgmbr pegang2, bro komplen x? bro suka ke x? yg mane bro suka, patut pegang ke x patut pegang... apa2 pun bro kena pk, hak individu tu sdiri nk yg camne pada diri mereka k...

no 02: itu tanggungjawab dia sbg abg. if bro di tmpt dia, mesti bro akan jaga sepenuhnya adik bro kan. lagi2 kalo adik bro tu seorg yg glamor... x pyh nk menyampah ngan apa yg diorg2 ni buat...

take care bro... slmt di dubai... ;D

Durian said...

Salam Sejahtera buat sedara Anonymous,

kalau saya ada adik perempuan la kan..saya cakap terus ngan dia kau jangan jadi penyanyi..baik kau jadi cikgu pra sekolah atau sekolah rendah..tak pun kau belajar pandai pandai buat master ke Phd ke pastu buat business sendiri..tak nyusah kan orang tak yah keluar majalah...

kalau bebetul tangungjawab dia sebagai abang dia tak kasi si CT i.t tu nyanyi .. pikir pikir kan la..akai ada?