Thursday, March 31, 2011

Kata kan tidak kepada FB?


Saya mempunyai lebih banyak waktu bersama blog DDD sekarang memandangkan saya telah mengambil keputusan untuk menutup buat sementara waktu akaun FB saya. Orang ada berkata kalau kita tak boleh mengubah orang lain jd kita sendir lah yang mengubah situasi itu. Gara gara agak jelik dengan sesetengah komen, post out yang agak mengedik kan membuat saya loya dengan “fake plastic tree” yang berada dalam likungan rakan rakan saya, jadi daripada saya bertambah loya dan menjadi bertambah marah, saya mengambil keputusan untuk tidak membuka FB untuk selama yang mungkin..tambahan kehidupan sebenar adalah lebih jauh menyeronokan ..jadi sekarang ini saya ingin bermula kembali menikmati erti hidup yang sebenar!! Mulai esok saya akan kepantai semula..sudah agak lama saya tidak menjenguk kan diri ini dipantai..kemudian saya nak pergi tengok wayang , saya nak layan cerita terbaru dari Johny Depp dan selepas itu saya nak pergi makan di satwa bersama member member yang masih ada di Dubai..
Saya dah penat nak feeling feeling down di sebab kan orang lain.. jadi mulai sekarang segala gal nya adalah mengenai saya!! Dan saya tak akan bagi tahi (and i don give a shit) kalau ada mereka mereka yang ingin mengata ngata mengenai saya dibelakang saya.... “ada saya kesah!!!” hahahahaha

Mungkin suatu hari nanti kalau tingkap hati ini terbuka kembali untuk melayari FB akan saya war war kan kepada teman teman sekalian (wahahahah bahasa tak boleh blah) tapi buat masa sekarang ini biar lah saya melayan hati yang sedang bergelora (lagi sekali ayat tak boleh blah) ini dengan meninta sebanyak entri yang mungkin di blog saya yang hina tapi gorjes ini.

Mungkin jika saya mempunyai kekuatan suatu hari nanti ..mungkin BeriHitam dan Lappy HP saya akan simpan sahaja dalam almari tak yah pakai pakai

*dang* macam mana nak tulis blog kalau tak pakai lappy!!! Lol

Nanti sang buaya (later alligator)

1 comment:

zulninarq said...

As salam
Dari sejak kewujudan pelbagai medan sosial, adik-beradik non-muslim kt sabah mengajak -ajak utk ber fb', ber twet' or ape2lh
namun hati belum terfikir utk ke arah itu.Mungkin sebab saya takut akan ke negatifan nya.
Tak tahulah akan datang...wallahualam.