Friday, July 11, 2008

Benda asas di Dubai

Hola...disebab kan hari ni aku cuti dan cuaca di luar terlalu panas maka nye aku terpaksa berkurung dibilik sahaja...yes ahhh...aku lah jejaka melaya yang paling ayu sekali..nothing to update..dan disebab aku tengah boring dan sanggap maka dengan ini saya akan mencerita kan perkara perkara wajip(b) yang perlu anda ada bila bekerja di Dubai ini




MP3/MP4 benda yang harus anda ada apabila berada didubai bagi mengelakan anda kebosanan apabila menunggu bas/taxi/ car lift




wiheeee laptop bagi mempermudah anda untuk berhubung dengan orang yang tersayang ditanah ayer yang terchinta
Woish..ini adalah benda terpenting buat aku bila berada disini bagi menggelakkan kulit aku rentung..without this magic potion i won't dare to go out!!


last but not least sun glass, kalau kat KL it more for fashion kind of thing but here you really need this stuff kalau tak kerdip 800 kali sesaat la jawab nye..

untuk korang korang rakyat tanah Melaya yang mahu bekerja Disini, pocayo la ... eden tak tipu...
Cheers!!!!






2 comments:

Anonymous said...

hi i;m nurul.i accidentally hop in to your blog..just wanna ask,how u manage to work t dubai?how u apply it?and what is the current job that they want?

~miss zaza~ said...

besh nye dubai...!